Anmälan

Via länken ovan anmäler du dig online till tävlingar. Den som har ansvar för anmälningarna i Åsarna använder sedan informationen för att anmäla i kilmo.

Anmäl dig så här:

Se till att du har licens eller skipass för tävlingssäsongen. Har du inte gjort det kan du inte anmäla dig. Info om detta hittar du i menyn om licenser.

Välj tävling som du vill anmäla dig till genom att klicka på tävlingen ifråga i listan. Som förening väljer du IF Åsarna och trycker gå till nästa steg för att komma vidare. Sätt kryss i rutan framför ditt namn, tryck gå till nästa steg. Välj vilken klass du vill delta i och tryck gå till nästa steg. Fyll ännu i namn och e-post för personen som anmäler och tryck anmäl för att bekräfta din anmälan. Om det inte går att klicka på tävlingen du vill anmäla dig till har anmälningstiden gått ut.

Anmälan stängs två dagar innan arrangörens deadline

På anmälningssidan kan du också klicka på info där du kan se när anmälningstiden går ut för varje tävling. Genom att klicka på visa anmälda ser du vem som är anmäld till vilken tävling.

Om ditt namn inte finns med i listan eller den tävling du tänkt delta i,  tag kontakt på danolavspets(AT)hotmail.com eller 050 5123726

Mer info om säsongens tävlingar hittar du på hiihtokalenteri