Anmälan

För att kunna anmäla dig till tävlingar behöver du registrera dig i Hiihtokalenteri. Därefter kan du själv anmäla dig till tävlingar utan att först behöva anmäla till föreningens anmälningsansvarige. Se till att du har licens eller skipass för tävlingssäsongen. Har du inte gjort det kan du inte anmäla dig. Info om detta hittar du i menyn om licenser.

Anmäl dig så här;

Då du registrerat dig, logga in på Hiihtokalenteri. Klicka på KILMO uppe i balken. Gå in på Maastohiihto under KILPAILUT till vänster i menyn. Välj den tävling du vill anmäla dig till. Klicka därefter på Henkilökohtaiset ilmoittautumiset, sedan på +Uusi ilmoittautuminen uppe till höger. Fyll i de uppgifter som efterfrågas och klicka till sist på Tallenna.

(OBS!!! Klicka inte på gröna knappen Siirry vahvistamaan. Det gör den anmälningsansvarige)

Då du gjort alla steg styrs anmälningen till betalning av föreningen och den anmälningsansvarige ser detta som en obekräftad anmälan. Då föreningen har betalat blir anmälningen bekräftad hos arrangören.

Deadline till alla tävlingar är kl.19 det datum då anmälningstiden går ut. Det betyder att föreningen måste ha en egen deadline eftersom det inte går att bekräfta en amälan efter ovanstående klockslag.

Anmäl dig därför senast kl.24 dagen innan arrangörens deadline!!

Mer info om säsongens tävlingar hittar du på hiihtokalenteri