ÄREVARVET 9.9 2020

ONSDAG 9.9 2020 klockan 18.00 på Nedervetil idrottsplan

IF ÅSARNA ÄREVARVET 2020 HAR redan KÖRT IGÅNG och själva Ärevarvstillfället har pga. corona epidemin flyttats till september.

SÅ det betyder att du SENAST NU ska börja samla sponsorer!

Genom att delta i Ärevarvet får DU ta del av en trevlig stund i motionens tecken och samtidigt hjälpa med att samla medel för vår egen föreningens verksamhet. Ärevarvet är INTE en tävling – du behöver bara orka löpa eller gå i en timmes tid.

– Idén för evenemanget är enkelt – DU laddar ner Kunniakierros-applikationen (du kan sedan ändra språket till svenska) eller printar ut en Insamlingslista från https://kunniakierros.fi/se/public/fororganizations (Ärevarvet insamlingslista.pdf) och börjar samla sponsorer!
– De som har Ärevarvet-appen från tidigare år, har redan fått en anmälan om att en ny insamling har skapats till sin e-post tidigare i vår.
– Nya insamlare som läggs till i systemet får också en kallelse att logga in sig till sin e-post. Inskrivningstiden är tidsbunden och går ut efter 24 timmar. Efter det, kan inskrivningen i systemet ske via kunniakierros.fi > log in > glömde lösenordet?

– När du som ny laddat ner Appen och loggat in – kontakta oss via ifasarna@gmail.com, så öppnar vi din insamling.
– Ifall du har problem med inloggandet kan du kontakta ifasarna@gmail.com eller jaakko.kivela@sul.fi vid SUL.

VIKTIGT är att fylla i alla uppgifter som frågas både i Appen och /eller på Insamlingslistan. Speciellt viktigt att ha rätt kontaktperson och rätt e-post för sponsorerna.

– Insamlingens REGLER hittar du på https://kunniakierros.fi/se/public/fororganizations
– Sponsorn betalar den överenskomna summan per varv eller en överenskommen engångssumma. Rekommenderade minimisumman är 15 euro.

Av de medel som samlas in kommer en stor del tillbaka till vår förening – ju mera vi samlar in, desto större procent kommer tillbaka. Medlen används för våra knattar och juniorer för tränings-, tävlings- och lägerverksamhet.

ALLA kan delta, man behöver inte vara medlem eller annars aktiv inom föreningen, ingen åldersgräns finns heller.

Målsättningen i år är 20 000€.

För att nå målsättningen har styrelsen beslutat om vissa minimigränser för våra idrottare vad gäller insamlandet. Idrottarna får informationen via sektionerna.

TACK för att du ställer upp för barnen och ungdomarna i Kronoby kommun och

VÄLKOMMEN TILL ÄREVARVSEVENEMANGET i SEPTEMBER!

Kategorier:
Framsida