Åsarna Friidrott – Noname Clubshop öppen till 7.4 2021.

Åsarna Friidrotts kläder kan nu köpas via Noname Clubshopen.

Nu öppnas vår webbshop hos vår leverantör av klubbkläder Noname. Beställningar kommer vara möjliga fram till den 7.4 2021 så det gäller att vara snabb. Detta är för att vi ska hinna få kläderna till början av juni.

Så här går du tillväga för att beställa:


Surfa till: https://clubshop.nonamesport.com

1. Skapa ett konto genom att följa instruktionerna. Klubbens kod är 00198ifÅ

2. Då man skapat ett konto kan man logga in i clubshopen med sin egen e-post, lösenord och koden ovan.

3. Efter inloggning kommer man direkt till produkterna, sedan väljer man produkter, storlekar, antal och går vidare till betalning.

5. Då man betalat får man en orderbekräftelse till sin mejl. Clubshopen kräver betalning för att beställningen skall gå igenom.


*Observera att för alla kläder som är skräddarsydda för oss gäller att vi tillsammans kommer upp till ett antal av 5 stycken, därför kan det bli så att när hela klubben summeras kommer vi att behöva ta bort beställda artiklar. Ni kommer att få informationen om det och krediteras kostnaden som återbetalas till er.

Plaggen är de samma som Åsarna Friidrott haft i några år, men både jackan (Training jacket) och byxorna (Training pants) är nya. Ifall du är osäker på storleken och vill prova innan du köper så ordnas ett provtillfälle redan nästa vecka – exakt datum meddelas när provexemplaren anlänt.

Kategorier:
Framsida Åsarna friidrott